Ma 2018. június 19., kedd van, Gyárfás napja.
   
Betűméret
Panasonic CS-E21DTES/CU-E21DBE parapet-mennyezeti DC Inverter ko Panasonic CS-E21DTES/CU-E21DBE parapet-mennyezeti DC Inverter ko
679.450 Ft

570.700 Ft
(Megtakarítás: 108.750 Ft)
Midea M2OF-18HFN1-Q MULTI DC Inverter kültéri egység Midea M2OF-18HFN1-Q MULTI DC Inverter kültéri egység
298.450 Ft
Midea MSMADU-24HRFN1-QRD0GW BLANC DC Inverter monosp Midea MSMADU-24HRFN1-QRD0GW BLANC DC Inverter monosp
356.870 Ft
MDV RAF-026A-SP DC Inverter monosplit klíma MDV RAF-026A-SP DC Inverter monosplit klíma
138.430 Ft
Midea MSMBCU-18HRFN8-QRD0GW WIFI MISSION II FULL DC Inverter Midea MSMBCU-18HRFN8-QRD0GW WIFI MISSION II FULL DC Inverter
350.520 Ft
LG DM12RP Deluxe Smart Inverter monosplit klíma LG DM12RP Deluxe Smart Inverter monosplit  klíma
322.580 Ft
Midea MSMBCU-18HRFN1-QRD0GW(B)-WIFI MISSION beltéri egység Midea MSMBCU-18HRFN1-QRD0GW(B)-WIFI MISSION beltéri egység
102.870 Ft
GREE COMFORT PLUSZ GWH18KG DC inverter monosplit klíma GREE COMFORT PLUSZ GWH18KG DC inverter monosplit  klíma
314.833 Ft

283.350 Ft
(Megtakarítás: 31.483 Ft)
GREE GWHD(18) MULTI DC Inverter kültéri egység GREE GWHD(18) MULTI DC Inverter kültéri egység
340.233 Ft

306.210 Ft
(Megtakarítás: 34.023 Ft)
Panasonic CU-2E15SBE MULTI DC Inverter kültéri egység Panasonic CU-2E15SBE MULTI DC Inverter kültéri egység
355.156 Ft

Panasonic, GREE készülékekre

KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT!Fogalomtár

NEO Plasma légtisztító rendszer:Az LG Electronics egyedülálló, 12 fokozatú bio-enzimes szűrőkkel felszerelt NEO-Plasma légtisztító rendszere tovább tökéletesítette a sterilizáló hatást. Amikor a levegő áthalad a szűrő egyes fokozatain, a rendszer hatásosabban szűri ki a finom háztartási port, penészt, a különféle szagokat, élelmiszer illatot, cigarettafüstöt. Mindemellett lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat - ezáltal hatékonyan sterilizál.

Nano plasma légtisztító rendszer: Az LG klímatechnika által kifejlesztett egyedülálló Nano PLASMA légtisztító rendszer nemcsak a mikroszkopikus szennyezőanyagokat és a port szűri ki, de eltávolítja a háztartási atkákat, pollent, és állati szőrt is, megakadályozva ezzel az allergiás megbetegedések (pl. asztma) kialakulását. A szagmolekulák semlegesítésével megszünteti a kellemetlen szagokat. A klíma készülék szűrőjét vízben tisztítva Ön is könnyedén regenerálhatja, ezáltal folyamatosan élvezheti a tiszta, friss levegőt.

Egészséges párátlanítás: Egyes klíma készülékek rendelkeznek a "párátlanítás" üzemmóddal, amely túlhűtés nélkül vonja ki a helyiség kellemetlen közérzetet okozó nedvességtartalmát.

Automatikus tisztítás: A klímakészülékek "szagának" fő oka a hőcserélőn megtelepedő penész. Ha a készüléket hűtési üzemben hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén. Az automatikus tisztítási funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületet, megakadályozva ezzel a penész megtelepedését.

Korrózióálló Gold Fin™: Az LG hőcserélők felülete korrózióálló aranyszínű bevonattal ellátott alumínium. Ez biztosítja, hogy a felület mindig korróziómentes és újszerű marad.

Jet Cool™: A Jet Cool™ funkció gyors lehűtést tesz lehetővé. Ebben az üzemmódban egy hűvös, erős légáramot fúj a gép maximum 30 percig, illetve amíg a szoba hőmérséklete a 18 °C-t el nem éri.

Az új "CHAOS" légterelés: Az emberi test számára legkellemesebb légáramlást a természetben találjuk. Számos elemzés eredményeként az LG a tudományos "CHAOS" elméletet alkalmazza klímakészülékeinél, ami valójában egy természetes, friss levegőáramlatot jelent. A "CHAOS" elmélet olyan technológia, ami a befúvó terelőzsalu mozgási sebességének változtatásával a természetes szellőt utánozza. A "CHAOS" légbefúvás a helyiség magasabban és alacsonyabban fekvő pontjai közötti hőmérséklet-különbséget is minimalizálja, ezáltal még kellemesebb környezetet teremtve.

Optimalizált légterelés hűtésnél és fűtésnél: A kettős befúvó zsaluval felszerelt klíma készülék hűtő üzemben a levegőt vízszintesen messzire fújja, így elkerülhető a hideg-huzat hatás. Fűtésnél a levegőt lefelé irányítja, egyenletesen elosztva a meleget, így biztosítja a kellemes közérzetet.

4 -irányú automatikus légterelés: Egyes légkondicionálók már 4 irányba tudják automatikusan elosztani a légáramot. Ez hatásosan csökkenti a hideg és meleg zónákat, és a szobában egyenletesebb hőmérsékletet tart fent.

Automatikus üzemmódváltás: Hőszivattyús kivitelű klíma készüléknél a beállított hőmérséklettől függően automatikusan vált a hűtési - fűtési üzemmód.

Alvás automata üzemmód: A "Sleep mode" ("Alvás üzemmód") nyomógomb egyszeri megnyomásával a klíma berendezés automatikusan programozva a nyugodt alváshoz igazítja a ventilátor sebességét, állítja be a hőmérsékletet és kapcsolja ki a készüléket.

Automatikus újraindulás: Esetleges áramkimaradáskor a klíma készülék az áramszünet előtti paraméterekkel indul újra.

Meleg indítás: Fűtő üzemmódban történő indítás esetében ez a funkció megakadályozza, hogy a klíma készülék hideg levegőt fújjon ki. Csak akkor indítja a beltéri egység ventilátorát, ha a forrógáz vezeték hőmérséklete elérte az előre beállított értéket (28 °C). Amikor a klíma készülék beltéri egységének csőhőmérséklete eléri a 28 °C-ot, az első percben a ventilátor alacsony fordulatszámon jár, és csak ezután kapcsol a beállított sebességre.

Energiaosztály - COP/EER tényező:

A környezetvédelem iránti igény napról napra növekszik. Az Európa Bizottság (EC) szabályozást dolgozott ki, mely szerint minden klímakészülékre tájékoztató címke helyezendő. Az energia-felhasználás gazdaságosságát mutató információ alapján a Vásárló könnyen megértheti az adott termék környezetbarát voltát.

A Vásárlók eldönthetik, hogy azokat a termékeket vegyék meg, amelyek energiacímkéje a saját elképzeléseikkel egyezik. Az energiacímke az adott készülék energia-felhasználását mutatja, melyet hét különböző színnel jelölt osztályba sorolnak.

A készülékeken található adat pl. 3,5 kW nem a felvett villamos-energiát, hanem annak hűtési/fűtési teljesítményét. A felvett villamos-energia ennek jóval kisebb hányada. Az energiacímkén található EER illetve COP hányados mutatja meg, hogy egy készülék 1 kW villamos hálózatból felvett energiából mekkora hűtési vagy fűtési energiát tud előállítani. Léteznek ma már olyan inverteres készülékek, melyek 5-ös érték feletti EER/COP hányadost produkálnak. (pl. MIDEA X-Super DC Inverter)

Mivel Magyarországon magas számban található gázfűtésű lakó ingatlan, érdemes elgondolkodni vásárlás előtt egy ilyen kategóriájú készülék beszerzésén a folyamatosan emelkedő gázárak mellett.

Szűrés

Vevőszolgálat.

Akciós termékeink

Panasonic CU-2E12SBE MULTI DC Inverter kültéri egység Panasonic CU-2E12SBE MULTI DC Inverter kültéri egység
333.566 Ft

LG CV09 Parapet-mennyezeti Inverter multi beltéri egység LG CV09 Parapet-mennyezeti Inverter multi beltéri egység
149.860 Ft

GREE GWH18QD oldalfali LOMO PLUSZ Inverter multi beltéri egység GREE GWH18QD oldalfali LOMO PLUSZ Inverter multi beltéri egység
91.313 Ft

82.180 Ft
(Megtakarítás: 9.133 Ft)

Kiemelt partnereink